Piata de Leasing Operational - 2016, previziuni, informatii generale

Piata de Leasing Operational – 2016

Piata de leasing operational a incheiat anul 2016 cu o depasire a nivelului previzionat de 60.000 de masini si o crestere de 8% fata de 2015, potrivit comunicatului de presa ASLO (Asociatia Societatilor de Leasing Operational) din data de 19 Ianuarie 2017.

Pe parcursul anului 2016 au fost inmatriculate aproximativ 14.400 de autoturisme de catre companiile de leasing operational, cifra reprezentand 13,3% din totalul inmatricularilor noi.

“In urma unui an caracterizat de cresterea competitivitatii jucatorilor de profil, piața de leasing operațional si-a continuat dezvoltarea, apropiindu-se, in pofida unui ritm de crestere mai mic decat in anii anteriori, de un nou prag – cel de 60.000 de autovehicule in administrare.” A declarat Bogdan Apahidean, presedintele ASLO.

Conceptul de leasing operational nu mai ridica la fel de multe semne de intrebare printre romani, intelegerea notiunii crescand semnificativ de la un an la altul. Drept dovada, achizitionarea pachetelor de Leasing Operational Full Service (toate serviciile incluse) din portofoliul firmelor a crescut cu peste 7% in 2016, conform rapoartelor ASLO.

Sursa grafic: aslor.ro

In anul 2017 se asteapta o intelegere mai aprofundata a conceptului de leasing operational pe piata din Romania.

Daca va doriti sa aflati despre evolutia serviciului de leasing operational de anul trecut va invitam sa cititi articolul din 2015.

Pentru mai multe informatii despre dezvoltarea si ascensiunea pietei de leasing operational puteti accesa site-ul official al ASLO.

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer