Ghid - Solutii pentru optimizarea costurilor si dezvoltarea firmei
Inchiriaza in siguranta si convenabil. Masuri de prevenire impotriva COVID-19 in Autonom
DETALII

Intrucat prevenirea este cea mai buna si cea mai eficienta metoda de combatere a raspandirii virusului COVID-19 in acest moment, va aducem la cunostinta masurile pe care le-am luat in Autonom.

  • Dupa fiecare preluare/transfer, masinile sunt dezinfectate, acordandu-se o atentie deosebita tuturor manerelor, volanului, bordului, schimbatorului de viteze si portbagajului.
  • Dupa dezinfectare, fiecare masina de inchiriat ramane obligatoriu timp de minim 24 de ore in parcare, pentru neutralizare, inainte de a fi predata unui alt client.
  • Masinile preluate de la clienti in regimul D2D, sunt dezinfectate inainte de preluarea de la client si inca o data la sediul Autonom, inainte de predare. Ulterior, recomandam ca masinile sa ramana neutilizate de catre client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile masinilor, precum si documentele auto, sunt dezinfectate si neutralizate inainte de a ajunge la urmatorul client.
  • Soferii nostri au primit numeroase informari precum si mijloace de protectie (dezinfectant pentru suprafete, servetele si dezinfectant pentru maini atat pentru ei cat si pentru pasageri, masti de protectie).
  • Pentru prevenirea raspandirii virusului, majoritatea colegilor nostri care pot lucra de acasa fac deja asta, asigurand continuitatea normala a operatiunilor.
  • Colegii din agentii vor purta de fiecare data manusi chirurgicale noi in gestionarea masinilor si vor pastra distanta sociala necesara in interactiunea cu clientii.

Vom continua sa monitorizam situatia, precum si sa respectam toate recomandarile emise de autoritatile de sanatate publica ca dumneavoastra dar si colegii nostri sa fiti in siguranta. In cazul in care exista modificari ale modului in care agentiile Autonom functioneaza vom reveni cu actualizari.

INCHIDE

Solutii de optimizare a business-ului pentru antreprenori

Cum sa navigam mai usor prin criza

Aceasta perioada este un test pentru antreprenorii de pretutindeni. Raspandirea virusului in intreaga lume a adus cu sine provocari nemaiintalnite pentru companii, cu efecte drastice si imediate.

Antreprenorii au fost nevoiti sa ia decizii rapide pentru protejarea oamenilor si a business-urilor in timp ce urmareau cum vanzarile si tot ce au construit in ultimii ani au inceput sa scada semnificativ de la o saptamana la alta. Accesarea finantarii atat de necesare mentinerii activitatii precum si sustinerea angajatilor in contextul scaderii volumului de vanzari si a productiei au devenit principale provocari ale proprietarilor de business-uri.

Scopul acestui ghid este de a oferi antreprenorilor o sursa utila de sfaturi si informatii despre cateva solutii concrete, din partea noastra si a partenerilor nostri, care sa va ajute sa va ajustati modelul de afaceri si se il faceti mai agil si mai durabil.

Ce veti gasi in acest ghid?

  • 16 solutii de optimizare pentru 5 provocari ale business-ului
  • Cum puteti accesa solutiile si ce beneficii va pot aduce
  • Recomandari de resurse pentru adaptarea la acest mediu volatil

 

Descarca ghidul tau acum
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer