Sale & Lease Back
Inchiriaza in siguranta si convenabil. Masuri de prevenire impotriva COVID-19 in Autonom
DETALII

Intrucat prevenirea este cea mai buna si cea mai eficienta metoda de combatere a raspandirii virusului COVID-19 in acest moment, va aducem la cunostinta masurile pe care le-am luat in Autonom.

 • Dupa fiecare preluare/transfer, masinile sunt dezinfectate, acordandu-se o atentie deosebita tuturor manerelor, volanului, bordului, schimbatorului de viteze si portbagajului.
 • Dupa dezinfectare, fiecare masina de inchiriat ramane obligatoriu timp de minim 24 de ore in parcare, pentru neutralizare, inainte de a fi predata unui alt client.
 • Masinile preluate de la clienti in regimul D2D, sunt dezinfectate inainte de preluarea de la client si inca o data la sediul Autonom, inainte de predare. Ulterior, recomandam ca masinile sa ramana neutilizate de catre client timp de 24 h de la predare.
 • Toate cheile masinilor, precum si documentele auto, sunt dezinfectate si neutralizate inainte de a ajunge la urmatorul client.
 • Soferii nostri au primit numeroase informari precum si mijloace de protectie (dezinfectant pentru suprafete, servetele si dezinfectant pentru maini atat pentru ei cat si pentru pasageri, masti de protectie).
 • Pentru prevenirea raspandirii virusului, majoritatea colegilor nostri care pot lucra de acasa fac deja asta, asigurand continuitatea normala a operatiunilor.
 • Colegii din agentii vor purta de fiecare data manusi chirurgicale noi in gestionarea masinilor si vor pastra distanta sociala necesara in interactiunea cu clientii.

Vom continua sa monitorizam situatia, precum si sa respectam toate recomandarile emise de autoritatile de sanatate publica ca dumneavoastra dar si colegii nostri sa fiti in siguranta. In cazul in care exista modificari ale modului in care agentiile Autonom functioneaza vom reveni cu actualizari.

INCHIDE

Serviciul de Sale & Lease Back de la Autonom

Serviciul reprezinta vanzarea de catre o societate a unor bunuri (masini, cladiri, echipamente) catre un finantator, urmata de preluarea lor concomitenta in regim de leasing operational.
In baza contractului de leasing, pe perioada aleasa de comun acord, societatea isi pastreaza dreptul de folosinta asupra bunurilor respective.

SOLICITA OFERTA
Provocarea

Principala provocare in perioade de criza este mentinerea lichiditatii, pentru a asigura plata obligatiilor la scadenta. Perioada de criza genereaza uneori o rigidizare a conditiilor de contractare, de exemplu: solicitarea unui avans, plata integrala in avans, un termen de plata mai scurt.

Cui i se adreseaza?

Societatilor care au nevoie de eliberarea capitalului imobilizat in active fixe.

Capital Liber

Societatilor care doresc administrarea mai eficienta a flotei.

Eficienta

Societatilor care doresc o stabilizare a costului total asociat utilizarii bunului

Stabilitate
Conditii de incadrare
 • Sunt acceptate autoturisme si autoutilitare (sub 3.5t) care nu depasesc 3 ani de la anul de fabricatie.

 • Kilometrajul masinii la momentul preluarii trebuie sa permita rularea acestuia pana la finalul contractului de leasing operational dupa sale & lease back, fara a depasi 180.000 – 200.000 km.

 • Activele nu trebuie sa depaseasca varsta de 5-6 ani, de la data primei inmatriculari si final de SLB.

Atentie: Pot exista exceptii pentru masinile care au un kilometraj mic la preluare si ruleaza putin in perioada de leasing operational daca sunt bine intretinute.

Cum functioneaza?
 • Finantatorul analizeaza flota auto pe care o detine societatea, in functie de vechime/stare le poate cumpara integral sau partial.

 • Vanzarea catre finantator se poate face la pretul agreat de parti: referinta este valoarea neamortizata a bunului, ajustata pentru uzura excesiva sau daune.

 • Pentru autovehiculele achizitionate se vor incheia contracte de leasing operational cu servicii incluse.

Cat poti obtine?

Suma care poate fi obtinuta este reprezenta de valoarea contabila sau de piata a autovehiculelor sau a echipamentelor.

In plus, prin trecerea la un leasing operational, societatea optimizeaza costurile si scade gradul de indatorare.

Solicitati informatii despre Sale&Lease Back Auto

Completati formularul de mai jos si un consultant Autonom va va contacta in cel mai scurt timp.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer