Despre noi – LeasingOperational.com

Despre noi

Autonom Lease

Misiunea site-ului

Acest site are ca scop informarea si educarea publicului, despre ce reprezinta serviciile de leasing operational, ce includ si care sunt beneficiile acestora pentru utilizatori.

Despre Autonom

Compania Autonom este cea mai extinsa companie de mobilitate din Romania, avand o retea de peste 40 de agentii in peste 30 de orase si o flota de mai bine de 12000 de masini.

In portofoliul nostru se regasesc urmatoarele servicii de mobilitate pentru clienti corporate:

Servicii oferite

1. Leasing operational
Externalizarea partiala sau totala a parcului auto, printr-un contract de inchiriere sau de management de flote, pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 57 de luni, in schimbul unei rate lunare fixe.
2. Replacement
Inchirierea unui autovehicul similar pentru o masina indisponibila temporar, pentru perioada in care aceasta este imobilizata.
3. Flota temporara
Inchirierea unei flote pe o perioada determinata pentru diverse proiecte punctuale: delegatii, actiuni promotionale, activitati sezoniere, proiecte cu durata scurta.
4. Rent-a-car
Inchirierea unei masini pe termen scurt sau mediu, din flota Autonom, oriunde in Romania.
5. Transferuri
Servicii de inchiriere cu sofer, cu autoturisme din clasa business si premium, disponibile in toate orașele din reteaua nationala Autonom, disponibile 24/7/365. Acestea sunt adaptate nevoilor clientilor si au un grad ridicat de confort, siguranta si eficienta.
6. Fleet management
Asigurarea tuturor serviciilor necesare intretinerii unui parc auto precum: full service, asistenta si suport in caz de dauna (tractare, masina de replacement, programari in service), servicii door to door, administrarea schimbului de anvelope, achitarea taxelor s.a.

Cea mai extinsa companie
de mobilitate din Romania

Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania si punem la dispozitia clientilor nostri solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agentii prezente in peste 30 de orase din Romania si Ungaria.

Afla mai multe despre alte servicii si divizii:

Peste 40

de agentii in 2 tari

600

de angajati

12.000

masini noi

24/7

program Non Stop

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer