Descopera BMW seria 5 Sedan 518d

Descopera BMW seria 5 Sedan 518d

In cei doi ani de rulaj BMW 518d a ramas in top datorita performantelor remarcabile. Acesta foloseste acelasi motor de 2.0 litri cu patru cilindrii, turbodiesel la fel ca si faimosul model, fratele sau de gama, 520d oferind emisii reduse si un consum imbunatatit.

BMW Seria 5

BMW Seria 5 – 518d

 

In ceea ce priveste performantele modelului 518d, motorul pe benzina 181bhp de 2.0 litri cu cutie de viteza automata in opt trepte este printre cele mai economice de pe piata, datorita eficientizarii sistemului de gestionare al emisiilor de CO2.

Condusa cu grija, intr-o maniera sensibila, Seria 5 va ramane “tacuta” chiar si la viteze ridicate. Puteti conta pe faptul ca la bordul acestui autoturism nu veti fi deranjat de zgomote de orice fel. Acestea nu vor veni nici de sub capota, dar nici din mediul inconjurator, datorita antifonarii de foarte buna calitate.

Masina este de o dinamica excelenta, beneficiind de un interior spatios si confrotabil ce va permite o pozitie lejera in timpul condusului. Dumneavoastra si pasagerii dumneavoastra va veti bucura de o calatorie relaxanta alaturi de o masina puternica si aratoasa.

Noul BMW Seria 5 poate acomoda pana la 5 persoane, dispunand de 5 scaune confortabile, acoperite integral in piele. 

BMW Seria 5 - 518d Interior

BMW Seria 5 – 518d Interior

Masina se adreseaza noilor generatii, generatiile deschise la nou, generatiile jucause, dar nu numai, fiind un automobil versatil si potrivit tuturor nevoilor utilizatorilor sai. BMW-ul se comporta impecabil la drum lung si linistit, fiind in acelasi timp o alegere buna pentru un mediu urban si activ.

Seria 5 atrage in principal persoane pasionate de automobile, personae ce iubesc sa conduca rapid, dar si responsabil. 

BMW 518d este o masina cu adevarat buna ce reuseste sa impresioneze atat prin design-ul ingenios dar si prin calitatea si fiabilitatea componentelor de sub capota.

Acest model cat si altele din gama BMW pot da un plus de eleganta si putere flotei companiei dumneavoastra. Aflati cum puteti beneficia de serviciul de Leasing Operational contactand unul din specialistii nostri prin formularul de contact.

surse:

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer