Cat te costa o masina – Infografic - LeasingOperational.com

Cat te costa o masina

 

Cand achizitionam o masina, luam in calcul doar valoarea efectiva a ei fara sa ne dam seama cu adevarat care sunt costurile totale. La valoarea de achizitie a masinii, se vor adauga asigurari (RCA si Casco), taxe si impozite, dobanzi, servicii (precum mententanta, reparatii, anvelope, masina de inlocuire) si alte costuri administrative.

Leasingul operational include toate aceste costuri, in timp ce leasingul financiar acopera doar valoarea masinii. In plus riscurile unui leasing sunt suportate de catre firma care acorda leasingul operational. Totodata acest tip de serviciu vine la pachet si cu beneficii precum: rata lunara fixa (ceea ce determina un cash flow previzibil), contract ajustabil in orice moment si alte avantaje fiscale.

 

Pentru a adauga imaginea pe site-ul tau copiaza in pagina codul de mai jos:

<p><strong>Infografic realizat de leasingoperational.com.</strong><br /><br /><a href="https://leasingoperational.com/cat-te-costa-o-masina/"><img src="https://leasingoperational.com/wp-content/uploads/2020/10/Lease-Infografic_Mov-RO-Final-22.10.2020-page-001-1-scaled.jpg" alt="cat te costa o masina leasing" width="735px" border="0" /></a></p>

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer