Leasing Operational Fara Avans - LeasingOperational.com

Leasing Operational Fara Avans

Fara Avans

Leasingul Operational este probabil cea mai eficienta solutie de mobilitate pentru afacerea dumneavoastra. Serviciul de leasing operational fara avans va pune la dispozitie o flota auto personalizata conform nevoilor dumneavoastra, inlaturand din proces riscurile financiare si asigurandu-va mobilitate permanenta fara toate bataile de cap aferente gestionarii unui parc de masini.

Prin leasingul operational fara avans, mobilitatea care vine odata cu propria flota auto este acum accesibila oricui.

Prin preluarea tuturor activitatilor si responsabilitatilor aferente detinerii unei flote de autoturisme, firmele de leasing operational va permit sa va dedicati tot timpul si energia cresterii si dezvoltarii afacerii dumneavoastra. Mobilitatea asigurata si eficientizarea planificarii financiare sunt doar cateva din beneficiile acestui serviciu de finantare fara avans.

Atat prin leasing financiar cat si prin leasing operational puteti obtine finantare pentru flota companiei dumneavoastra. Spre deosebire de cel financiar, leasingul operational elimina riscurile detinerii unui parc auto, eficientizand in acelasi timp costurile aferente flotei, prin asigurarea serviciilor determinate de detinerea unei masini. Pentru mai multe diferente dintre cele doua tipuri de leasing va recomandam sa cititi Leasing Operational vs. Leasing Financiar.

Leasingul operational fara avans va ofera o varietate de avantaje atat financiare cat si operationale.

 

Beneficiile financiare ale leasingului operational fara avans:

  • Rate fixe si avans 0. Va ajutam sa eliminati cheltuielile neprevazute printr-un plan clar de rate fixe si deductibile in intregime, pe toata durata contractului. Serviciul poate fi accesat fara avans, fara costuri ascunse si fara bataile de cap generate de inevitabila valoare reziduala a flotei auto.
  • Bugetare predictibila si disponibilitate de capital. Deoarece nevoile dvs. de mobilitate vor fi acoperite fara avans, printr-o rata fixa lunara, resursele financiare de care dispuneti vor ramane libere, gata sa fie investite in orice nevoie ar avea afacerea dvs.
  • Timpul costa bani. Prin preluarea contabilitatii, firmele de leasing operational va elibereaza din timpul dvs. pentru a putea fi alocat acolo unde este cu adevarat necesar, si anume, dezvoltarii afacerii dvs.
  • Flexibilitatea financiara. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti masinile din flota conform nevoilor dumneavoastra. In functie de automobilele alese si de perioada contractuala, ratele se pot adapta oricarui buget.

Beneficii operationale:

  • Un parc auto nou si potrivit. Prin leasing operational fara avans aveti posibilitatea sa va alegeti personal masinile pe care le veti folosi, sa le adaptati si sa le personalizati nevoilor dumneavoastra, cat de specifice. Astfel va asigurati ca automobilele dvs. vor fi noi si potrivite pentru activitatile firmei dvs.
  • Mobilitate asigurata. Prin serviciile de management al flotei oferite de firmele de leasing operational mobilitatea dvs. va fi intotdeauna asigurata. In cazul unei defectiuni, accident, sau revizie periodica vi se va pune la dispozitie un autoturism de inlocuire, astfel incat activitatea firmei dvs. sa nu aiba de suferit.
  • Birocratie redusa. Flota auto va ajunge la dispozitia dumneavoastra cu un minim de efort. Printr-un contract simplu cu avans 0 si o singura rata fixa lunara va veti elibera si de timpul si de stresul aferent intretinerii unei flote auto. Specialistii nostri se vor ocupa de managementul flotei, revizii periodice sau interventii neprevazute.

 

Pentru mai multe informatii consultantii nostri va stau la dispozitie, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de contact

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer