Transportul produselor perisabile. Solutii avantajoase.

Transportul produselor perisabile. Solutii avantajoase.

Frigo Van-urile sunt si vor fi in continuare o solutie pentru transportul unor marfuri mai mult sau mai putin pretentioase.

Transportul frigorific sustine de zeci de ani o mare parte a industriei alimentare si farmaceutice la nivel mondial. Odata cu aparitia solutiei de transport  frigorific in domeniul transporturilor s-a redus semnificativ volumul de alimente care nu ajungeau la consumatori si au facut posibile transporturile de medicamente si vaccinuri in toate colturile lumii.

Marfurile proaspete, refrigerate sau congelate vor avea mereu nevoie de conditii speciale de transport si depozitare. Din categoria produselor care necesita un climat controlat pentru a nu se altera fac parte:

  • Pestele, carnea si preparatele din carne.
  • Legumele si fructele, proaspete sau procesate.
  • Produsele perisabile – flori, ciocolata, lactate etc.
  • Produsele pentru industria medicala/farmaceutica.

Frigo Vans_Opel Movano 2

In intampinarea acestei nevoi vin Van-urile cu temperatura controlata. Aceste autoutilitare au fost proiectate sa transporte marfuri perisabile la temperaturi specifice, asigurand astfel succesul intreprinderilor comerciale care au nevoie sa isi protejeze produsele.

Pentru transportul de bunuri intr-un climat controlat, Autonom impreuna cu Termoport va pun la dispozitie autoutilitare frigorifice care pot mentine temperatura dorita din intervalul -18 + 25 ◦C . Contactati-ne pentru a afla mai multe informatii despre cum puteti beneficia de ele prin serviciul de leasing operational sau prin inchirieri pe termen scurt sau mediu.

 

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer