Tesla Model X – Lansarea oficiala pe 29 Septembrie

Tesla Model X – Lansarea oficiala pe 29 Septembrie

Clientii care au rezervat crossover-ul strict electric cunoscut ca Tesla Model X nu mai au foarte mult de asteptat.

Compania producatoare de masini electrice a confirmat in scrisoarea trimisa la inceputul lui august catre actionari cat si prin retelele de socializare ca mult asteptatul Tesla Model X va fi gata de lansare in scurt timp.

Tesla a anuntat in urma cu doua luni termenul de livrare ca fiind luna Septembrie, Elon Musk confirmand pe 2 septembrie data fixa ca fiind la finalul lunii, si anume pe 29 Septembrie. Momentul lansarii a fost amanat deja de multe ori, iar acum intreaga industrie automobilista este cu sufletul la gura sa vada daca Modelul X se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Tesla - Model X

Tesla – Model X

Daca faci parte din cei care au pre comandat noul Tesla Model X inseamna ca ai fost deja instiintat de producatori si esti in prezent ocupat cu alegerea culorii dorite. Clientii cu masini pre comandate au fost invitati pe un site privat dezvoltat de Tesla pentru a isi personaliza setarile finale. Una din extra optiunile masinii se ridica la suma de $10.000 se numeste “Ludicrous Mode” (Modul Ridicol) si face masina sa ajunga de la 0 la 100km/h in putin peste 3 secunde, fata de 3.8 secunde initial.

Alte dotari includ suspensii pe aer, radio prin satelit, autopilot pentru parcare automata, scaune de piele ventilate cu incalzire si racire, oglinzi cu incalzire laterala, si multe altele. Pretul de baza pentru seria “Signature” este de $132.000 inainte de taxe si a fost deja achizitionat in avans de sute de oameni.

Tesla Model X - Interior

Tesla Model X – Interior

Masina are o capacitate de 7 locuri, doua scaune in fata, trei in mijloc si doua scaune rabatabile in spate si beneficiaza de tractiune integrala. Una din trasaturile distincte ale Modelul X o prezinta usile din spate. In timp ce usile frontale se deschid in stilul clasic, cele doua portiere spate se deschid in sus printr-un sistem denumit “falcon wings” (aripi de soim), permitand astfel accesul la cele doua randuri de scaune din spatele masinii.

Specificatiile tehnice ale Modelului X anunta o baterie de 90 kilowati-ora reusind sa acopere putin peste 380 de km la fiecare incarcare. Dupa achizitionarea Modelului X veti beneficia de alimentare gratuita pe viata de la statiile electrice din reteaua Supercharger a celor de la Tesla.

Cu alte cuvinte – La drum!

 

Surse:

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer