Mercedes Clasa C - eleganta si putere

Mercedes Clasa C – eleganta si putere

Clasa C de la Mercedes a fost introdusa pentru prima data in anul 1993 si nu a incetat niciun moment sa surprinda prin varietatea de automobile pe care le cuprinde. Clasa C a fost cel mai mic model din gama Mercedes pana la introducerea faimoasei clase A.

Clasa C ofera atat lux cat si perfromanta intr-un pachet atragator. Este disponibila ca sedan, coupe si cabriolet.

Modelele sedan si coupe vin echipate cu un motor cu patru cilindri cu 241 cai putere sau un motor mai puternic cu 6 cilindri in V de 362 cai putere. Mai exista, de altfel, o alta versiune a sedanului: o versiune plug-in hybrid cu motorul in patru cilindri si 274 de cai putere. Cabriolet-ul este dotat cu un motor cu patru cilindri cu 241 cai putere gata sa galopeze pentru ca dumneavoastra sa simtiti adierea vantului dupa ce coborati atragatorul acoperis de panza.

Una din specialitatile exclusive ale companiei Mercedes este dezvoltarea unei tehnologii inovatoare pentru transmisii. Noile modele ale clasei C: Coupe includ mai multe variante de transmisie caracterizate prin treceri rapide aproape imperceptibile intre trepte si un nivel ridicat al confortului. Disponibilitatea echiparilor depinde de motorizarea și configuratia selectata.

mercedes clasa c

mercedes clasa c

Cand vine vorba de design interior Clasa C se afla in top datorita spatiului oferit, scaunelor confortabile, invelite in piele si gadgeturilor performante. Multumita varietatii de optiuni programabile va puteti crea un habitaclu care sa raspunda cu precizie asteptarilor si standardelor dumneavoastra.

Un lucru de notat ar fi faptul ca vehiculele din clasa C sunt prietenoase pentru persoanele cu alergii. Mercedes-Benz a dat importanta calitatii aerului si materialelor din interiorul vehiculului. Datorita acestei atentii sporite, intreg interiorul vehiculelor din clasa C este lipsit de alergeni. Mercedes-Benz este astfel, singurul producator auto din lume care a primit distinctia Seal of Quality din partea Centrului European Pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF).

mercedes clasa c

mercedes clasa c

Asadar, Clasa C din gama Mercedes va incerca sa va impresioneze prin eleganta si stilul caracteristic. Fluiditatea si experienta de la volan eficienta de care dispune lasandu-va o impresie placuta dupa fiecare plimbare.

Aceasta masina va sta la dispozitie prin serviciul de leasing operational. Puteti calcula rata estimativa pentru aceasta masina, cu toate costurile incluse, aici.

Surse:

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer