Masini low-cost de la Volkswagen, pana in 2018 - Leasingoperational.com

Masini low-cost de la Volkswagen, pana in 2018

Volkswagen intentioneaza ca pana in 2018 sa isi imbogateasca actuala flota de masini cu noi modele low-cost.

Vom aduce pe piata un model low-cost in 2018, un SUV, un sedan si un hatchback” a declarat Martin Winterkorn CEO-ul Volkswagen intr-un interviu pentru editorialul german BILD am Sonntag.

Designul impreuna cu partea tehnica vor fi acoperite de expertii germani din cadrul VW in timp ce definitivarea intregului proces de dezvoltare ar putea fi lasat pe mainile celor de la SAIC.

Este deja cunoscut faptul ca VW construieste unele modele cu ajutorul partenerilor sai chinezi de la SAIC, modele pe care le comercializeaza exclusiv dincolo de marele zid.

Preturile oficiale oscileaza undeva intre 8.000€ si 11.000€, modelele avand o cadenta planificata la aproximativ 500.000 de unitati anual. Aceste lucru poate naste speculatii cu privire la procesul de asamblare al noilor modele low-cost. Nu sunt putini cei ce cred ca acest proces va fi lasat in grija uzinelor conduse de SAIC.

Pietele luate in vizor de producatorii de la VW pentru lansarea modelelor low-cost sunt statele baltice, America latina, Africa, Europa de Est si China.

Noile modele vor fi adunate sub umbrela unui nou brand dezvoltat de VW, brand care ar putea urma povestea de succes al celor de la Dacia-Renault. Datorita experientei vaste de care grupul VAG (Volkswagen Group) beneficiaza, ne putem astepta ca o parte din componentele acestor automobile sa fie imprumutate de la branduri deja consacrate.

Lansarea noilor modele prezinta o oportunitate majora pentru companiile romanesti, deoarece vor putea beneficia de rate mai mici pentru masinile inchiriate prin serviciul de leasing operational, reducandu-si astfel semnificativ costurile cu administrarea flotelor.

Mai multe detalii, puteti gasi si in urmatoarele articole:

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer