Masini autonome pe strazile din Pittsburgh - Leasingoperational.com

Masini autonome pe strazile din Pittsburgh

Masinile viitorului sunt acum ale prezentului. Este vorba despre autoturismele care se conduc singure, la care visa oricine in urma cu putini ani. Visul a devenit realitate, odata cu aparitia masinilor autonome. Intr-adevar, inca au nevoie de sofer, dar in scurt timp nu va mai fi la fel!

Pittsburgh este primul oras in care s-a putut urca la bordul masinilor care se conduc singure. Totusi, pentru inceput este nevoie de o persoana care sa ocupe scaunul soferului. Rolul sau este de a face corectii in cazul in care autovehiculul face o greseala. Pentru siguranta, soferul va trebui sa stea la fel de atent ca atunci cand conduce, cu mainile pe volan.

Masinile au dotari speciale. Un ecran tactil ofera pasagerilor aflati pe bancheta din spate toate detaliile calatoriei. La bord se regaseste si un calculator care inregistreaza datele calatoriei si, in acelasi timp, contribuie la confortul pasagerilor.

Da! Prin aplicatia Uber, in Pittsburgh, ai sansa sa te duca la destinatie o masina care se conduce singura. Si, de parca nu ar fi de ajuns, calatoria va fi gratuita.

Dar povestea masinilor autonome nu ramane aici. Se pare ca cei de la Uber intentioneaza sa instaleze kituri pe vehiculele existente. Prefera sa le transforme pe acestea in masini autonome, decat sa construiasca unele noi. Din acest motiv Uber a achizitionat luna trecuta compania Otto.

Asadar, pasionati de masini si iubitori de tehnologie, fiti cu ochii in patru! Veti avea parte de multe surprize. Noi, Autonomii, ne gandim cu entuziasm la momentul in care vom avea prima masina autonoma in flota. Pana atunci, chiar daca masinile sunt numai partial autonome, ne-ar placea sa le incercam. Voua?

Sursa: http://futurism.com

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer