Leasing Operational – Mobilitate si Eficienta Financiara

Leasing Operational – Mobilitate si Eficienta Financiara

Leasingul Operational este un serviciu al caror avantaje nu sunt foarte cunoscute inca. Cu toate ca este un concept relativ nou pe piata din Romania, un numar din ce in ce mai mare de companii apeleaza la acest serviciu. Ce reprezinta el?

Leasingul operational reprezinta transferarea dreptului de utilizare al unei flote unei companii in conditiile achitarii unei rate lunare fixe care acopera toate costurile de functionare ale unei masini cat si alte servicii suplimentare (Asigurari, Dobanzi, Taxe si Impozite, Mentenanta, Reparatii si Costuri administrative). Toate riscurile sunt preluate de catre firma de leasing operational.

Beneficiile leasingului operational

Acest serviciu ne duce cu gandul la avantaje financiare, poate ne face sa ne gandim la toate grijile de care scapam sau la plusul de mobilitate pe care il dobandim. Cert este ca ne gandim la gradul  de aplicabilitate al acestui serviciu pe business-ul nostru.

Leasing-ul operational poate fi definit ca un asistent personal dedicat operatiunilor de gestionare ale flotei dvs. auto. Acest asistent este responsabil cu actele si birocratia aferenta flotei, cu mentenanta regulata a autoturismelor sau cu inlocuirea lor, dar poate face mult mai multe. Pe scurt, aceasta persoana va ajuta sa aveti un business mai mobil, mai rapid si mai profitabil.

Printre beneficii putem mentiona ca toate costurile sunt incluse in rata si sunt reduse semnificativ. De asemenea, prin leasingul operational  beneficiezi de anumite  avantaje financiare si fiscale, riscuri reduse si timp salvat.

Serviciile incluse intr-un contract de leasing operational

Serviciile incluse in contractele de Leasing Operational variaza in functie de nevoile si cerintele speciale ale fiecarui client in parte, asigurand astfel satisfacerea nevoilor marilor companii dar si ale IMM-urilor, un segment foarte important pentru leasingul operational.

Prin alegerea acestui serviciu de la o companie de incredere va asigurati un sprijin de incredere pe termen lung. Serviciile de asistenta oferite de astfel de companii acopera o mare parte din nevoile dvs, cele mai frecvente fiind servicii strans legate de mobilitate – asistenta, accidente, defectiuni tehnice, masini de inlocuire, servicii door to door.

Prin serviciul de Leasing Operational beneficiati de o persoana dedicata care sta la dispozitia dvs. pe toata perioada contractului si de o intreaga echipa responsabila cu mentinerea eficientei si a mobilitatii dvs. Printr-un simplu apel puteti sa transmiteti detaliile problemei dvs., sa demarati procedurile si sa va repuneti in miscare indiferent ca va aflati in tara sau in strainatate.

Printre facilitatile incluse in serviciul de Leasing Operational se pot gasi – reparatii la locul incidentului, remorcare la cel mai apropiat service, transportul autovehicului reparat oriunde in tara, remorcarea autovehicului avariat din strainatate in Romania.

In functie de intelegerea contractuala, utilizatorul poate beneficia de mai multe facilitati. Acesta poate beneficia de un vehicul de inlocuire la sosirea platformei, se poate caza la un hotel, poate solicita transport pentru continuarea calatoriei in Romania sau in strainatate.

Afla mai multe informatii despre avantajele leasingului operational .

In concluzie, acest serviciu a devenit din ce in ce mai vanat de companii ca modalitate de finantare pentru flota de autovehicule. Este un serviciu ce asigura progres, stabilitate si mobilitate business-ului dvs. prin usurarea fluxului logistic si cresterea performantelor financiare. Prin prisma celor prezentate mai sus, leasing-ul operational reprezinta definitia mobilitatii si a eficientei financiare pentru companii.

Citeste mai mult pe: //www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/186225/leasing-operational-finantare-eficienta-si-mobilitate.html#ixzz3jMNgfVv4

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer