Dacia Logan Prestige - Noul Nivel de Echipare

Dacia Logan Prestige – Noul Nivel de Echipare

Va invitam sa primim cum se cuvine Dacia Logan Prestige – cel mai nou varf de gama al producatorilor romani. Numele de Prestige a fost folosit pentru prima generatie a modelului ajungand astazi sa defineasca eleganta, confortul si inovatia alaturi de unul dintre cele mai de succes autoturisme din romania.

In 2014 Dacia sarbatorea cei 10 ani de Logan lansand in exclusivitate modelul special Logan 10 ani, model foarte apreciata de fanii care inca se bucura de dotarile extra de care a beneficiat aceasta editie aniversara. A venit timpul ca uzina de la Mioveni sa ne incante cu un nou produs de serie in acelasi ton, un produs mai premium, mai prestigios, si bine au facut.

Legenda spune ca nivelurile anterioare de echipare – Acces, Ambiance si Laureate si-au dorit un frate mai mare si astfel Renault si Dacia au pus mintile la contributie si ne-au oferit spre incantarea generala noul nivel de echipare. Dacia Logan Prestige iese din fabrica cu doua motorizari:

  • 2 litri benzina cu 16 supape, 73 CP cu un pret de 9.600 de euro.
  • 5 litri dCi, 75 CP, la pretul de 11.700 de euro.

Ce aduce nou Dacia Logan Prestige? Printre schimbarile de design intalnim de cum privim partea frontala a masinii aeratoarele centrale cromate si proiectoarele dublu optice. Daca ne indreptam atentia dincolo de semnalizatoarele de pe oglinzile retrovizoare ajungem in spatele masinii unde observam conturul elegant al stopurilor infrumusetate cu o masca rosu inchis. Consola centrala este acum „Noir Brillant” si jantele sunt de 16’’ „Dark Metal”.

Dacia Logan Prestige

Dacia Logan Prestige

 

In materie de confort modelul vine dotat cu aer conditionat cu reglare automata (clima regulata monozona), geamuri electrice fata spate cu impuls pe partea soferului si spate cu comenzi pe portiere si in consola centrala. Tapiteria este in ton cu numele „Prestige” dintr-un material textil.

Printre dotarile optionale cei de la Dacia ne ofera vopsea metalizata, sistemul de navigatie si multimedia Media Nav pe un touch screen central de 7’, Cruise Control cu limitator de viteza, si navigatie cu harta Europei.

Dacia Logan se bucura deja de succes fiind cel mai bine vandut autoturism din Romania, urmat de Dacia Duster si Dacia Sandero, dar acum, cu noul nivel de echipare Prestige ne putem astepta la depasirea de noi norme la cu totul alte standarde.

Daca aveti nevoie de Dacia Logan Prestige in flota dumneavoastra va stam la dispozitie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata adaptata nevoilor dumneavoastra si puteti beneficia de Dacia Logan Prestige prin leasing operational fara avans si costuri lunare fixe.

Surse:

Comenteaza

Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta.

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer